Praktiske forhold

Luk alle
Åbn alle

Der skal medbringes tøj til en uges normalt forbrug, dvs. undertøj, nattøj, daglig beklædning samt overtøj.

Endvidere skal der medbringes fodtøj til indendørs og udendørs brug.

Der skal medbringes følgende toiletartikler:

  • Tandbørste
  • Tandpasta
  • Shampoo
  • Sæbe
  • Cremer
  • Evt. barbergrej  

Hvis borgeren har en kørestol til udendørstransport, rollator eller specielt spisebestik som benytters bedes denne disse medbragt.

Det samme gælder produkter for inkontinens: bleer, stomiposer, blærekatetre og kateterposer.

Hvis borgeren har sår, der skal skiftes bedes der medbringes de sårbehandlingsmidler, som bruges - både forbindsstoffer og f.eks. cremer og salve. 

Der skal medbringes almindelige medicin i originale pakker, smertestillende piller og recepter mhp. genbestilling af medicin. Svendebjerghave har ingen medicin, der kan kompensere for manglende medbragt medicin.

Betaling for medicin sker som derhjemme, enten kontant eller via konto.

Vi får normalt medicin leveret fra Hvidovre apotek. For at få leveret medicin skal der oprettes en konto med PBS betaling.

Personalet kører ikke på apoteket og henter medicin.  

Svendebjerghave påtager sig ikke ansvar for penge, værdigenstande eller for medbragte ejendele som for eksempel tøj, sko, briller, høreapparater og lignende. Det er ikke muligt at medbringe møbler. hvis du har billeder med, kan de hænges op som erstatning for de billeder der i forvejen hænger på stuen. Det er ikke tilladt selv at slå søm i væggen.

Endvidere kan det være en ide at medbringe evt. mobiltelefon så der ikke er afhængighed af personalet når der skal tales med familie og venner.

Du og dine pårørende har mulighed for at benytte sig af HVK-Guest, når i skal på internettet via telefon/tablet. Når du skal logge ind, indtastes dit eller pårørendes telefonnummer, hvorefter der fremsendes en kode, som anvendes som password